Курси вільного вибору професійного спрямування кафедри міжнародного економічного аналізу і фінансів

13.04.2023 | 17:44

Мрієте відчувати себе вільно та впевнено у сфері бізнесу, вміти аналізувати фінансові показники компаній та приймати виважені інвестиційні рішення? Радо допоможемо вам стати фахівцем в сфері міжнародних фінансів!

Висококваліфікованими викладачами сформовано розумне середовище та здорову конкуренцію для студентів кафедри міжнародного економічного аналізу і фінансів, завдяки чому не одне покоління студентів опанувало навички злагодженої роботи у команді та вміння успішно виконувати творчі завдання.

Студенти, які пройдуть навчання на курсах вільного вибору кафедри міжнародного економічного аналізу і фінансів, отримають чудову нагоду:

  • Наприкінці 3 курсу навчання стати власником щонайменше двох сертифікатів про успішне закінчення курсів:
    1. Інвестиції;
    2. Міжнародний фінансовий менеджмент.
  • А вже після закінчення 4 курсу додати до власного портфоліо ще чотири сертифікати, якими буде підтверджено успішне проходження курсів за напрямками:
    1. Фондові ринки і цінні папери;
    2. Корпоративні фінанси;
    3. Валютна політика;
    4. Фінансовий аналіз.

Проходження зазначених вище курсів стане вагомим підґрунтям для:

  • отримання в майбутньому сертифіката CFA (Chartered Financial Analyst)
  • успішного працевлаштування у потужних інвестиційних компаніях, банках, брокерських фірмах, аудиторських компаніях та ТНК.

Під час курсів буде організовано низку зустрічей з випускниками кафедри, які безкоштовно поділяться з вами своїм досвідом з питань працевлаштування та кар’єрного зростання.

Студенти кафедри проходять практику у провідних українських та міжнародних компаніях.

За запитом студентів (у разі зацікавленості) передбачена можливість організації на кафедрі спеціалізованого економічного гуртка для поглиблення знань щодо найбільш актуальних та затребуваних економічних питань.

Окрім цього, в ході навчання студенти кафедри міжнародного економічного аналізу і фінансів отримають можливість написати та подати на Всеукраїнський конкурс наукову роботу під керівництвом викладача кафедри, а також:

  • отримати постійну та потужну профільну підтримку викладачів кафедри міжнародного економічного аналізу і фінансів у питанні публікації перших власних тез та наукових статей, навіть перебуваючи у статусі студента, а не аспіранта;
  • заручитись менторством та порадами викладачів кафедри міжнародного економічного аналізу і фінансів при підготовці та поданні документів для участі в освітніх грантах/конкурсах не лише на території України, а й за кордоном.

Для того, аби здобути затребувані знання та отримати усі перелічені вище можливості, достатньо лише:

  • заповнити бланк заяви та надати його одному з викладачів кафедри міжнародного економічного аналізу і фінансів;
  • або подати оформлену заяву безпосередньо на кафедру міжнародного економічного аналізу і фінансів (аудиторія 304, третій поверх корпусу факультету міжнародних відносин).

Запрошуємо!

Перелік дисциплін вільного вибору кафедри міжнародного економічного аналізу і фінансів

Випускники кафедри міжнародного економічного аналізу і фінансів

Бланк заяви на кафедру