Зустріч з потенційними роботодавцями – представниками організації PwC Lviv SDC

14.08.2024 | 10:54

Науково-педагогічні працівники кафедри європейських та регіональних студій факультету міжнародних відносин провели зустріч з представниками міжнародної аудиторської організації PwC у Львові (Lviv SDC).

PwC присутня на українському ринку з 1993 року. Регіональна мережа включає головний офіс у Києві та представництва у Дніпрі та Львові. Центр надання послуг PwC (PwC Service Delivery Center або SDC) у Львові розпочав роботу у квітні 2018 року. Lviv SDC створено для виконання низки професійних завдань для проєктів у Центральній та Східній Європі: Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина, Румунія, балканські та балтійські країни та інші. Спеціалісти PwC Lviv SDC надають аудиторські, податкові, юридичні та консалтингові послуги найвищої якості, а інновації та прагнення досягати найкращого результату становлять основу розвитку організації. Більше про PwC Lviv SDC.

На зустрічі від кафедри були присутні Оксана Краєвська, доцент кафедри європейських та регіональних студій та гарант освітньої програми першого (бакалаврського) рівня освіти «Європеїстика», Олександра Федунь, доцент кафедри європейських та регіональних студій та гарант освітньої програми другого (магістерського) рівня освіти «Європейські студії» та Наталія Папіш, доцент кафедри європейських та регіональних студій, а від організації PwC Lviv SDC – HR директорка Антоніна Курець, рекрутер Лілія Пелех та менеджер відділу консалтингу Юрій Палайда.

Під час зустрічі HR директорка Антоніна Курець поділилася інформацією про діяльність організації PwC в Україні та роботу PwC Lviv SDC зокрема, а також розповіла про можливості навчання та стажування в організації для студентів.

Рекрутер Лілія Пелех та менеджер відділу консалтингу Юрій Палайда, який є випускником факультету міжнародних відносин, поділилися, які знання та навички необхідні студентам для успішного проходження стажування та працевлаштування в організації.

Оксана Краєвська розповіла про навчання та викладання на кафедрі європейських та регіональних студій загалом та про освітні програми кафедри для студентів бакалаврату ОП «Європеїстика» https://intrel.lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2023/08/OP_YEvropeistyka_2023.pdf та «Країнознавство» https://intrel.lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2023/02/2022_OP_291_B_Krainoznavstvo.pdf, зокрема.

Олександра Федунь відзначила важливість та актуальність підготовки фахівців за другим магістерським рівнем та розповіла про освітні програми кафедри для підготовки магістрів «Європейські студії» https://intrel.lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2023/02/2021_OP_292M_Europejski-studii_2023_z-tyt-2.pdf та «Балто-Чорноморські регіональні студії» https://intrel.lnu.edu.ua/academics/bbsr.

Учасники обговорили перспективи подальшої співпраці та можливості залучення студентів кафедри європейських та регіональних студій і факультету міжнародних відносин загалом на навчання та стажування у PwC Lviv SDC.