Звернення до студентів

14.03.2022 | 15:12

Дорогі студенти!

Ворог підступно напав на нашу державу і вся Україна дає йому гідну і рішучу відсіч. Ми пишаємося Вами – студентами факультету міжнародних відносин, які завжди були елітою нашого університету і зараз на фронті, в територіальній обороні, у волонтерських загонах докладають всіх зусиль для спільної перемоги!

Викладачі факультету завжди були поруч зі своїми студентами, і ми залишаємося разом у ці нелегкі часи!

Згідно з наказом ректора університету від 10 березня 2022 року № О-20 в університеті відновлюється навчання в дистанційному форматі. У цьому наказі, зокрема, доручено деканам факультетів, завідувачам кафедрами для здобувачів освіти, які перебувають у підрозділах територіальної оборони або займаються волонтерською діяльністю, а також, які перебувають у зоні ведення активних військових дій забезпечити особливі умови навчання.

Ми розглядаємо початок навчання в особливих умовах як елемент відновлення інституційної стабільності в державі, що дуже важливо для підтримання в університетському середовищі психологічної стабільності і впевненості в надійності Університету як державної структури.

Відновлення навчання є важливою умовою підтримання комунікації викладачів та адміністрації факультету з нашими студентами, які перебувають в складних умовах.

Ми розуміємо, що студенти можуть брати участь в заняттях лише за сприятливих і безпечних для цього умов. Тому хочемо запевнити Вас, що в процесі навчання ми відходимо від контролю присутності на заняттях і виставлення незадовільних оцінок.

Ми також враховуємо те, що багато студентів, у тому числі ті, які перебувають в районах  бойових дій, тимчасово  переселені в мирні регіоні України, просять дати їм можливість завершити навчання у цьому семестрі.

Просимо Вас теж про взаєморозуміння і гарантуємо постійний контакт з адміністрацією факультету та завідувачами кафедр для врегулювання всіх питань, які будуть виникати.

Разом переможемо!

Слава Україні!

Декан факультету

Завідувачі кафедр