Зустріч з начальником управління європейської інтеграції Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Михайлом Бно-Айріяном

04.11.2015 | 10:55

2 листопада 2015 р. в конференц-залі факультету міжнародних відносин відбулася зустріч начальника управління європейської інтеграції Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Михайла Кареновича Бно-Айріяна з викладачами та студентами університету.

Учасники зустрічі мали змогу довідатись з перших уст про сучасні особливості енергетичного ринку України, про пошуки можливостей диверсифікації постачальників енергетичних ресурсів в Україну та проблеми енергетичної безпеки держави.

У ході розмови проф. Маркіян Зіновійович Мальський запропонував започаткувати на факультеті магістерську програму з енергетичної дипломатії. Ця пропозиція була підтримана і М.К. Бно-Айріяном, який пообіцяв підтримку цієї магістерської програми з боку Міністерства, а також забезпечення стажування студентів факультету міжнародних відносин у Міністерстві та перспективи їх майбутнього працевлаштування.

mba