Ювілейне видання “Вісника “Молодої Дипломатії”

23.12.2022 | 17:11

23 грудня відбулось урочисте відзначення 30-літнього ювілею факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка. З цієї нагоди ГО “Центр “Молода дипломатія” презентувала ювілейне видання легендарної університетської газети “Вісник “Молодої Дипломатії”.

З моменту першої публікації він став візитівкою факультету, адже містить різнобічні відомості про події дипломатичного світу та нашого факультету включно. Його сторінки сповнені історіями провідних дипломатів та інших діячів у галузі міжнародних відносин, серед яких більшість – випускники львівського факультету міжнародних відносин.

Отож і це ювілейне видання не стало винятком, воно містить найповніші історії випускників нашої alma mater, які захищають Україну на дипломатичному фронті, обстоюють національні інтереси у стінах ВРУ, допомагають державі з рідного міста Лева тощо.

Видання “Віснику” було вручено Декану Маркіяну Зіновійовичу Мальському президентом ГО “Центр “Молода Дипломатія” Андрієм Сидором на Урочистій академії з нагоди 30-ліття факультету.

Для всіх охочих посилання на електронний варіант Вісника:

Вісник_Молодої_Дипломатії_Онлайн_видання