XV українсько-польська зустріч дипломатів, експертів та науковців “Україна та Республіка Польща в умовах критичної глобальної турбулентності: нові виклики, загрози та можливості” (Яремче)

24.09.2022 | 21:13

22-25 вересня 2022 року декан факультету проф. Маркіян Мальський взяв участь у XV українсько-польській зустрічі дипломатів, експертів та науковців “Україна та Республіка Польща в умовах критичної глобальної турбулентності: нові виклики, загрози та можливості” (Яремче, Україна) та виступив з доповіддю “Трансформація світового порядку в результаті широкомасштабної російської агресії. Ініціативи України і Польщі на новій геополітичній карті Європи”.

Участь у дискусії взяли Євген Магда – директор Інституту світової політики і відомий український політолог, Яцек Ключковський – польський дипломат, Посол Республіки Польща в Україні (2005-2010 рр.), Вячеслав Войнаровський – український дипломат, Генеральний Консул України у м. Краків (Республіка Польща), Яцек Регінія-Захарскі – польський політолог, директор Департаменту стратегії зовнішньої політики МЗС Польщі.