Тренінг-лекція Ендрю Сілі “Аналітичні центри: стратегія політичного впливу”

18.11.2015 | 19:35

Київський офіс Інституту Кеннана  спільно з Центром Американских Студій Львівського національного університету імені Івана Франка запрошують Вас на тренінг-лекцію д-ра Ендрю Сілі, виконавчого Віце-президента Центру Вудро Вілсона (Вашингтон, США) на тему «Аналітичні центри: стратегія політичного впливу».

Захід проходитиме 23 листопада у Львівському національному університету ім. Івана Франка о 13.30-14.50 у конференц-залі факультету міжнародних відносин (вул. Січових Стрільців, 19)

Ендрю Сілі – Виконавчий Віце-президент Центру Вудро Вілсона у Вашингтоні, США. В минулому Віце-президент з програмного розвитку та  директор заснованого ним Інституту Мексики при Центрі Вудро Вілсона (2003-2012 рр.) Викладач кафедри політології університету Джона Гопкінса та на кафедри міжнародних відносин університету Джорджа Вашингтона.

Сілі є автором чисельних публікацій на тему американо-мексиканських відносин, імміграційної політики та місцевого самоврядування. Його колонки друкувалися в газетах Wall Street Journal, Washington Post, Los Angeles Times, Dallas Morning News та інших друкованих медіа. Доктор Сілі є  членом правління кількох неприбуткових організацій у США. Він здобув ступінь доктора філософії (Ph.D) з державного управління університету штату Меріленд.

Сілі є автором монографії What Should Think Tanks Do? A Strategic Guide for Policy Impact (Stanford University Press, 2013) (Що мають робити аналітичні центри? Стратегічний порадник щодо впливу на політику) .

Лекція дасть відповіді на запитання:

  • Як оцінюється впливовість аналітичних центрів?
  • В чому унікальність впливу аналітичних центрів на розвиток політики?
  • Хто є ключовою аудиторією аналітичних центрів та як вони просувають результати своїх досліджень?
  • Які ресурси необхідні для роботи аналітичних центрів та як їх знайти?
  • Які програми стажування для дослідників та громадських діячів пропонує Інститут Кеннана та Центр Вудро Вілсона?

Центр Вудро Вілсона є офіційним меморіалом Президетна Вудро Вілсона, що був заснований Конгресом США у 1968 роціЦе найбільший та найвпливовіший міждисциплінарний  аналітичний центр США, що підтримує наукові дослідження у галузі гуманітарних та суспільних наук, сприяє розвитку діалогу між наукою та політикою

www.wilsoncenter.org

Інститут Кеннана був заснований у 1974 році як підрозділ Центру Вудро Вілсона. Інститут поглиблює знання американців про Україну та Росію, проводить регулярні конференції, семінари, лекції та круглі столи, залучаючи до співпраці науковців і громадських діячів з Америки, України та Росії.

https://www.wilsoncenter.org/program/kennan-institute

12273711