Стипендії Програми ім. Фулбрайта. Новий конкурсний відбір на 2021-2022 академічний рік

27.04.2020 | 11:20

Програма академічних обмінів імені Фулбрайта в Україні розпочала новий конкурсний рік.

До 16 травня 2020 року Офіс Програми академічних обмінів імені Фулбрайта приймає анкети на конкурс Fulbright Graduate Student Program – cтипендії на навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ВНЗ: http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/19/student.html.
Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.
До 1 червня 2020 року Програма ім. Фулбрайта приймає заявки на конкурс Fulbright Foreign Language Teaching Assistant (FLTA) Program на 2021-2022 академічний рік – стажування з викладання української мови (асистенція американським викладачам) в університетах/коледжах США тривалістю дев’ять місяців: http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/20/FLTA.html
Серед фіналістів магістерської програми 2019-2020 – Лілія Боровець, випускниця факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівської бізнес-школи УКУ. Лілія навчається на магістерській програмі з освіти у Lehigh University, College of Education,Bethlehem, PA.
На сторінках останнього фулбрайтівського вісника  – онлайн-версії  та у форматі PDF (у приєднанні) можна знайти інформацію про всіх стипендіатів 2019-2020, котрі перебувають у США за цими програмами.
Із запитаннями щодо оформлення конкурсного пакету документів або особливостей конкурсного відбору  всі зацікавлені можуть звертатися до нашого офісу:
Координатор програми – Інна Бариш: ibarysh@iie.org; student.ukraine@iie.org
Асистенти програми – office.ukraine@iie.org
Офіс Програми імені Фулбрайта
вул. Еспланадна, 20, кiмн. 904, Київ 01001