Студенти ОП “Європеїстика” пройшли практику в Львівському бюро євроінтеграції

13.02.2024 | 11:19

Упродовж 17-30 січня 2024 року 40 студентів першого курсу освітньої програми «Європеїстика» факультету міжнародних відносин проходили практику в ЛКП «Львівське бюро євроінтегрції». Студенти виконували завдання на тему європейської інтеграції, діяльності Європейського Союзу, співпраці ЄС з Україною та перспективи нових проєктів для Львова.

12 лютого у Львівській міській раді відбувся захист практики. До заходу долучилися заступник міського голови з питань міжнародної співпраці Львівської міської ради Сергій Кіраль та начальниця управління зовнішніх зв’язків і промоції департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради Тетяна Хабібрахманова, які поділилися досвідом реалізації численних міжнародних проєктів ЛМР та розповіли про ті навички і компетентності, які потрібні фахівцям для успішної кар’єри у сфері міжнародних відносин та європейської інтеграції.

Директорка ЛКП «Бюро європейської інтеграції» Олена Павлюк, яка керувала практикою студентів, розповіла про особливості роботи Бюро, його завдання та проєкти, а також заохотила студентів подаватися на різні програми стажування у ЛМР та долучитися до реалізації різних проєктів. У день захисту практики студенти представили результати своїх досліджень та отримали схвальні відгуки від працівників Львівського бюро євроінтеграції, які були також присутні на зустрічі.

Оксана Краєвська, доцентка кафедри європейських та регіональних студій, гарант ОП “Європеїстика” та порадник групи МВЄ-12 та Ольга Шаран, доцентка кафедри європейських та регіональних студій, порадник групи МВЄ-11 подякували Львівській міській раді та Львівському бюро євроінтеграції за співпрацю та таку унікальну можливість проходження практики для наших студентів вже з першого року навчання.

Віримо, що успішне проходження практики наших студентів стане початком їхнього професійного зростання та продовженням плідної співпраці кафедри європейських та регіональних студій факультету міжнародних відносин з ЛКП «Львівське бюро євроінтеграції»!