Результати конкурсу 2021 року за напрямом Жан Моне

18.11.2021 | 19:12
Виконавче агентство із питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) Європейської Комісії оголосило результати конкурсу 2021 року за напрямом Жан Моне.
Серед проєктів переможців за участі України, є один проєкт, який координується викладачами факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Франка. Зокрема, Центр досконалості імені Жана Моне “Західнодноукраїнський дослідницький центр з європейських студій” виграв Модуль Жана Моне “Спільні політики ЄС: стратегії узгодження для України” (EUCPASU).
Проєкт має на меті створити платформу для обговорення теоретичних та практичних проблем впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС в Україні, зокрема щодо узгодження української політики з моделями та практиками врядування ЄС у різних сферах, таких як міграція, соціальні питання, освіта, регіональний розвиток та згуртованість тощо.
Вітаємо команду проєкту: Оксана Краєвська, Оксана-Головко Гавришева, Василь Зеленко, Михайло Микієвич, Наталія Антонюк, Мар’яна Гладиш, Наталія Войтович!
Детальну інформацію щодо проєкту-переможця за відповідним напрямом буде оприлюднено незабаром на веб-сторінці університету.