Програма обміну студентами з Тайванським національним університетом (м. Тайбей, Тайвань)

14.09.2022 | 09:33

Програма обміну студентами з Тайванським національним університетом (м. Тайбей, Тайвань)

Коледж соціальних наук Тайванського національного університету в рамках двосторонньої угоди пропонує для студентів факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Франка програму обміну зі стипендіальною підтримкою (4 стипендії), яка стартує в лютому 2023 року.

Відповідно до умов проєкту студенти II та III курсу (бакалаври) факультету міжнародних відносин ЛНУ імені Івана Франка мають можливість навчатися в Тайванському національному університеті упродовж 5 місяців (лютий-червень 2023 р.) у другому семестрі 2022/2023 н. р.

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

– бути студентом(-кою) вищевказаних курсів факультету міжнародних відносин ЛНУ імені Івана Франка з середнім балом успішності не нижче 4,0 балів за п’ятибальною шкалою оцінювання за всі семестри навчання;
– володіти англійською мовою не нижче рівня B2.

УВАГА! Переможцям конкурсу виплачуватимуть стипендію (1200 доларів США на місяць) та відшкодують витрати на переліт до Тайваню за кошти проєкту. Кожен учасник самостійно покриває візові витрати, витрати на страхування, витрати пов’язані з отриманням дозволу на проживання в країні перебування.

ВАЖЛИВО!!! Стипендія буде виплачуватися приймаючою стороною в декілька траншів впродовж семестру на банківський рахунок в тайванському банку, відповідно учасники мобільності мають бути готові в перший місяць навчання покрити всі свої витрати самостійно (рекомендована сума – 1300 доларів США).

Для здобуття індивідуального гранту необхідно до 11 жовтня 2022 року (включно) надіслати до Відділу міжнародних зв’язків Університету (вул. Університетська, 1, ауд. 209) такі документи АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ:
● резюме/СV (формат Europass) ;
● фотокопію першої сторінки закордонного паспорту;
● сканкопію студентського квитка (укр. мовою);
виписку з оцінками з кожного предмету (Transcript of Records, зразок) завірену в ДЕКАНАТІ. Всі свої попередні оцінки за всі семестри навчання студенти можуть переглянути в онлайн-кабінеті студента в розділі “Семестрові бали“;
● офіційний сертифікат про підтвердження знання англійської мови не нижче рівня B2 (сертифікати TOEFL, IELTS, FCE/CAE, PTE!!!);
● мотиваційний лист (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4).

Зразки оформлення допоміжних документів: https://international.lnu.edu.ua/outgoing-mobility/main-documents/transcripts/

Перелік курсів англійською мовою для складання індивідуального плану навчання в Тайванському національному університеті (план навчання студенти складають після перемоги в конкурсі):

https://coss.ntu.edu.tw/cossEN/cp_n_65627.html (англійською мовою)

Всі документи необхідно надіслати (скановані копії по порядку згідно вимог одним файлом у форматі PDF, максимальний розмір – 15 Мб) на електронну скриньку: ifnul.erasmusplus@gmail.com

У полі електронного листа Subject та в назві pdf-файлу обов’язково треба вказати назву університету, прізвище претендента та тип мобільності (зразок – Taiwan_Petrenko_Student). Будь-які документи, надіслані після вказаного терміну та листи, які матимуть в темі листа іншу назву не будуть прийняті до розгляду.

Детальна інформація про Тайванський національний університет: https://coss.ntu.edu.tw/cossEN/cp_n_67628.html


Відбір студентів номінованих на участь у програмі обміну буде здійcнюватися приймаючою стороною.