Переможці 1-го етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 291 – міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії

04.02.2021 | 20:00

3 лютого 2021 року на факультеті міжнародних відносин відбулося оголошення результатів та представлення переможців 1-го етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 291 – міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії. Студенти виявили значний інтерес до участі у конкурсі – на розгляд Конкурсної комісії було представлено 8 наукових робіт з актуальної проблематики міжнародних відносин та світової політики. Комісія одностайно відзначила високий рівень виконання робіт і наголосила на важливості продовження практики проведення таких заходів у майбутньому.

Переможцями 1-ого етапу Конкурсу за рішенням Конкурсної комісії стали:

Юзик А.С.1 місце, тема роботи: «Концепція дискурсу у теорії і практиці міжнародних відносин», науковий керівник – доц. Поліщук К.В.

Анісова К.А. 2 місце, тема роботи: «Американсько-китайські відносини в контексті регіональної політики Південно-Східної Азії у ХХІ столітті», науковий керівник – доц. Комарницький М.М.

Туровський І.В. – 3 місце, тема роботи: «Інформаційна війна як складова сучасних міжнародних конфліктів», науковий керівник – доц. Кузик П.С.

Переможців Першого етапу привітав декан факультету професор Маркіян Мальський. В заході взяли участь викладачі кафедри міжнародних відносин та дипломатичної служби та студенти факультету.

Роботи рекомендовано до участі у 2-ому турі Конкурсу, що відбудеться у Чернівецькому національному університеті ім. Ю.Федьковича, м. Чернівці.

Вітаємо усіх учасників та їх наукових наставників! Переможцям бажаємо успіху на наступних етапах Конкурсу!