Онлайн-зустріч студентів із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Королівстві Данія Михайлом Видойником

26.10.2023 | 22:11

18 жовтня відбулась онлайн-зустріч студентів факультету міжнародних відносин із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Королівстві Данія та нашим випускником – Михайлом Видойником.

Під час зустрічі студенти мали змогу поставити послові питання про його досвід роботи в дипломатичному корпусі, обговорити важливі аспекти міжнародних відносин, а також співпрацю України з Данією. Пан Видойник поділився своїми знаннями та багаторічним досвідом, що є надзвичайно корисним для молодого покоління майбутніх дипломатів.

Ця зустріч не тільки надихнула студентів на досягнення в майбутньому, але й показала, як важливо підтримувати відкрите спілкування з представниками української дипломатії. Ми дякуємо пану Михайлу за його час та бажання ділитися своїм досвідом!

Саме такі зустрічі сприяють поглибленню знань у сфері міжнародних відносин та кращому розумінню сучасних викликів і можливостей для України. Змога долучитися до такого заходу – інвестиція в майбутню кар’єру, а можливо, і у розвиток міжнародних відносин.

Наші студенти високо цінують такі зустрічі, адже вони надають їм можливість набувати корисних знань та відкривати нові перспективи. Факультет міжнародних відносин, а зокрема Профбюро, створює сприятливі умови для цього і з великим задоволенням організовує ці чудові події!

Профбюро