Оголошення – І Національні судові змагання з міжнародного гуманітарного права

18.02.2020 | 10:52

Шановні студенти!

Запрошуємо вас взяти участь у І Національних судових змаганнях із міжнародного гуманітарного права, які спільно організовують ELSA Kharkiv та Центр міжнародного гуманітарного права та перехідного правосуддя https://www.facebook.com/CIHLTJ/ при підтримці Сенату Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, які відбудуться 25-26 квітня.

Реєстрація команд триває до 23.02.2020 (23:59), то ж ви можете зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1WoLbYNoyan0qdwk6vw3eVj_1JA0etNO-9yAaHHA-MvU/edit

I National Moot Court Competition on International Humanitarian Law (І Національні судові змагання із міжнародного гуманітарного права) за структурою складаються з письмового та усного раундів:

  • у межах Письмового раунду передбачається написання командами відповідних меморандумів, за результатами оцінювання яких кращі команди візьмуть участь в наступному етапі – Усному. Письмовий раунд розпочнеться 25.02.2020 року та триватиме до 12.04.2020.
  • Усний раунд відбудеться 25-26 квітня 2020 року в місті Харків (робочою мовою змагань є українська мова).

У Змаганнях можуть брати участь команди у складі від 2 до 5-ти осіб (які складатимуться з молодих юристів віком до 25-ти років або студентів І-IV курсів бакалаврського рівня та I-II курсів магістерського рівня з вищих навчальних закладів України, які навчаються за спеціальностями “Правознавство”, “Міжнародне право”, “Правоохоронна діяльність”).

До складу суддівських колегій увійдуть компетентні фахівці із міжнародного права, а також науковці, юристи-практики та особи, які працюють у міжнародних структурах, діяльність яких пов’язана з міжнародним гуманітарним правом.

У разі необхідності з’ясувати певні питання ви можете звернутися до Віце-президента з Академічної діяльності ELSA Kharkiv 2019/20 Мітька Михайла за електронною адресою academicactivities.kharkiv@ua.elsa.org

Ви також можете слідкувати за сторінками ELSA Kharkiv у соціальних мережах та дізнаватися про всі новини Змагань першими: @elsa.kharkiv (Instagram), @ELSA Kharkiv (Facebook).