Навчально-методичний посібник “Міжнародні економічні відносини. Частина 1: Історія”

08.11.2023 | 20:49

Щойно вийшов з друку навчально-методичний посібник “Міжнародні економічні відносини. Частина 1: Історія”, підготовлений викладачами кафедри міжнародних економічних відносин. Книга складається з трьох частин: навчально-методичних матеріалів, словника термінів та понять і хронологічної таблиці важливих подій в Україні, Європі та світі.

Навчально-методичні матеріали відповідають програмі курсу, який слухають студенти на освітніх програмах «Міжнародні економічні відносини» та «Міжнародний бізнес», і включають плани практичних занять та перелік питань і навчальних завдань, які можуть бути використані викладачем на заняттях. Матеріали хронологічної таблиці дають змогу порівнювати події в історії міжнародних економічних відносин, економічній історії та історії України. Посібник підготовлено насамперед для викладачів, а також студентів бакалаврату, які вивчають курс «Міжнародні економічні відносини».

Посібник розміщено в електронній формі для вільного користування на веб-сторінці кафедри “Міжнародних економічних відносин” за посиланням.