Міжнародний вебінар “Друга річниця вторгнення Росії в Україну”

20.02.2024 | 23:25

20 лютого відбувся вебінар “Друга річниця вторгнення Росії в Україну”, який був організований Українською асоціацією зовнішньої політики та Новозеландським інститутом міжнародних відносин Окленду. У заході взяли участь викладачі та студенти факультету міжнародних відносин.

Доповідачі у своїх виступах проаналізували сучасну безпекову ситуацію у світі та вплив російсько-української війни на систему міжнародних відносин. Участь у вебінарі взяли Надзвичайний і Повноважний Посол України у Новій Зеландії Василь Мірошниченко, Надзвичайний і Повноважний Посол Нової Зеландії в Україні Алана Хадсон, відомі українські та зарубіжні експерти і дипломати.

Декан факультету, Надзвичайний і Повноважний Посол України, професор Маркіян Мальський у своєму виступі представив результати співпраці України у сфері безпеки з країнами-партнерами та шляхи імплементації української Формули миру.

Учасники вебінару висловилися за розширення міжнародної співпраці та необхідність проведення заходів у подібному форматі в майбутньому.