“Міжнародне право” Львівського університету посідає 70-е місце у світовому рейтингу

10.11.2020 | 22:40

За даними веб-сайту Academic influence Львівський національний університет імені Івана Франка займає 353 місце у світовому рейтингу впливовості закладів вищої освіти та увійшов у топ-3 українських закладів вищої освіти разом з Київським національним університетом ім. Т. Шевченка та Києво-Могилянською академією.

Перші місця у світовому рейтингу впливовості ЗВО займають Гарвардський університет, Університет Лондона, Стенфордський університет, Колумбійський університет та Массачусетський технологічний інститут.

Окрім рейтингу впливовості ЗВО, згаданим сайтом проведено рейтингування окремих навчальних та наукових напрямів. «Міжнародне право» Львівського університету займає 70-е місце у світовому рейтингу, це найвище місце у Центрально-Східній Європі. Поруч із Львівським університетом – Університет Аделаїди, Австралія (68 місце), Вільний університет Берліна, ФРН (69 місце), Університет м. Осло, Норвегія (71 місце) та Вашингтонський університет у Сент-Луїсі, США (72 місце).

Повний список впливовості ЗВО за напрямком «Міжнародне право» можна знайти за посиланням: https://academicinfluence.com/schools?text=&country=&discipline=law&subdiscipline=international-law&year-min=1000&year-max=2020&page=1