Катерина Анісова – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій

22.04.2021 | 19:17

22 квітня 2021 р. на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

До заключного етапу конкурсною комісією було рекомендовано 20 наукових робіт, які презентували 20 студентів із 15 закладів вищої освіти України.

Львівський національний університет імені Івана Франка представляла Катерина Анісова, студентка 3-го курсу факультету міжнародних відносин (спеціалізація “Американські студії”), яка виступила з доповіддю на тему “Американсько-китайські відносини в контексті регіональної політики Південно-Східної Азії у ХХІ столітті“. Конкурсна робота була присвячена аналізові розвитку відносин між США та Китаєм, особливостям регіональної системи взаємовідносин цих держав з країнами Південно-Східної Азії та оцінці перспектив розвитку регіональної інтеграції у цій частині світу.

Конкурсна комісія оцінювала наукові роботи за рівнем володіння матеріалом, змістовністю викладення основних результатів дослідження, якістю презентації, апробацією результатів дослідження. За результатами виступу нашої студентки на заключній конференції та конкурсної оцінки роботи, Катерина Анісова була нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

Щиро вітаємо Катерину та її наукового керівника, доцента кафедри міжнародних відносин та дипломатичної служби, директора Центру американських студій ЛНУ ім. Франка Михайла Комарницького з цим досягненням та бажаємо нових наукових звершень!