IV Центральноєвропейський міжнародний тиждень в Опольському університеті

06.06.2023 | 23:26

Делегація факультету міжнародних відносин Львівського університету взяла участь в IV Центральноєвропейському міжнародному тижні (Central European International Week), в Опольському університеті (м. Ополе, Республіка Польща).

Зустріч відбулася з 15 по 19 травня 2023 року в Опольському університеті в рамках Програми NAWA «Підтримка співпраці Опольського університету з українськими університетами в рамках альянсу FORTHEM». Альянс FORTHEM об’єднує нове покоління креативних європейців, здатних співпрацювати за різними мовами, кордонами та дисциплінами для подолання суспільних проблем і нестачі навичок, з якими стикається Європа.

Від Львівського університету участь в заході взяли завідувачка кафедри європейських та регіональних студій факультету міжнародних відносин, професор Наталія Антонюк, доцентка кафедри міжнародної безпеки та стратегічних студій факультету міжнародних відносин Маріанна Гладиш та асистентка кафедри міжнародної безпеки та стратегічних студій факультету міжнародних відносин Оксана Кушта.

Під час свого перебування учасниці міжнародного тижня ознайомилися з історією та сьогоденням університету, його структурою, навчальною та науковою діяльністю, , говорили про особливості стратегії інтернаціоналізації Опольського університету. Також у рамках візиту відбулася зустріч з представниками факультету соціальних наук, під час якої було обговорено перспективи подальшої співпраці між факультетами.