Оголошення – Українсько-американська зимова школа «Успішна жінка в бізнесі»

10.01.2020 | 11:06

3-8 лютого 2020 року на факультеті управління фінансами та бізнесу ЛНУ імені Івана Франка громадською організацією “Зелена економіка України” буде проведено публічний захід – українсько-американську зимову школу “Успішна жінка в бізнесі”. Даний проект реалізується за підтримки Посольства США в Україні та у співпраці з Центром американських студій при факультеті міжнародних відносин ЛНУ ім. Франка.

Жінки, які хочуть стати підприємцями, є запорукою економічного процвітання держави з трансформаційною економікою, якою є Україна. Незважаючи на те, що в нашій країні та й усьому світі спостерігається викорінення гендерної нерівності, жінки, особливо ті, які були змушені мігрувати з окупованих територій в інші регіони країни, відчувають себе невпевнено та долають перешкоди в досягненні кар’єрного успіху та фінансового процвітання.

До участі у заході запрошуємо усіх жінок, що зацікавлені у розвитку своєї професійної кар’єри, незалежно від віку, соціального статусу та місця проживання!

Захід спрямований на покращення знань та компетентностей жінок у сфері бізнесу та посилення їх лідерських здібностей. Мова заходу: англійська та українська.

У межах зимової школи ВИ:
• Освоїте ключові підприємницькі навики
• Створите нову або вдосконалите вже існуючу ідею для бізнесу
• Набудете навичок ведення переговорів, публічного виступу, ефективного налагодження контактів
• Навчитесь досліджувати потреби та можливості ринку, просувати свій продукт (послугу, бізнес-ідею)
• Попрацюєте над успішною (ефективною) презентацією своєї бізнес-ідеї
• Навчитесь долати перешкоди в досягненні бізнес-цілей

Навчання в зимовій школі буде відбуватись за авторською методикою – концепцією Ранії Хабібі Андерсон – американського експерта з просування жінок у бізнесі. Ключовим спікером заходу буде др. Сем Потоліккіо – професор Джорджтаунського університету (США), відомий лектор, визнаний фахівець з лідерства та управління. Учасниці проекту будуть забезпечені практичними матеріалами, які стануть підґрунтям для майбутньої реалізації бізнес-ідеї.

Тренерами зимової школи виступлять:
– представники Посольства США в Україні;
– викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка;
– представники бізнесу, що поділяться історіями успіху.

Участь у зимовій школі БЕЗКОШТОВНА за умови реєстрації.
https://forms.gle/A9BnjjyvVGUKCwNz9

Контактна інформація: olga.sych.lviv@gmail.com

Партнери проекту: Львівська міська рада, Львівський обласний центр зайнятості, Центр американських студій ЛНУ ім. Франка, кафедра фінансового менеджменту ЛНУ ім. Франка.