Додаткові 15 місць на Pre-LL.M. програмі Chicago-Kent для українських правників

23.09.2022 | 11:10

Центр американського права в Україні спільно з Chicago-Kent College of Law of the Illinois Institute of Technology (Чикаго, США) виділили додаткових 15 місць для участі у цьогорічній Pre-LL.M програмі (SAL Ukraine) для українських юристів та студентів правничих напрямків.

Це перша та єдина програма такого роду в Україні, яка дає можливість отримати ступінь магістра права (LL.M.) у США усього за 5 або 9 місяців із суттєвими пільгами та знижками в оплаті без необхідності здачі екзамену TOEFL.

Серед зарахованих учасників цьогорічного набору є партнери та керуючі партнери юридичних компаній, успішні практикуючі юристи з різних куточків України, адвокати, судді, державні службовці, а також юристи, які у цей момент перебувають у лавах Збройних сил України.

Також, у відповідь на російську агресію в Україні, Школа права Чикаго-Кент Іллінойського технологічного університету (США) надасть 80% знижки на навчання на LL.M. програмах Chicago-Kent для випускників програми SAL Ukraine.

Ця пропозиція поширюється на усіх українських юристів, які будуть зараховані на Pre-LL.M програму (SAL Ukraine) цього року, а також всіх випускників, які успішно її завершили протягом попередніх трьох років.

Детальна інформація про програму та реєстрація:
https://sal.in.ua/