До уваги студентів бюджетної форми навчання!

17.05.2022 | 19:47

Друзі! Екзаменаційна сесія вже не за горами, а це значить, що ми починаємо збирати дані для нарахування ДОДАТКОВИХ БАЛІВ ДО СТИПЕНДІЇ, що стосується виключно студентів БЮДЖЕТНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

Для нарахування додаткових балів кожному студенту необхідно заповнити гугл форму за посиланнями нижче:

Просимо звернути увагу, що додаткові бали за участь у громадському житті нараховуються на підставі подання з відповідним письмовим обґрунтуванням щодо досягнень студента у поточному семестрі, а НЕ за членство в організації.

Щоб отримати бали на підставі подання, Вам необхідно обґрунтувати Вашу активну участь в організації та підтвердити її відповідними сертифікатами або іншими документами.

У випадку відсутності документальних форм підтвердження, таким слугуватиме подання голови організації із відповідним зазначенням.

Активне залучення до студентських громадських організацій стосується виключно факультетського/університетського рівня.

Додаткові бали складають 10% від максимального балу рейтингу успішності. Тому, ми пропонуємо вам ознайомитися із Додатком №2 Правил призначення академічних стипендій у Львівському національному університеті імені Івана Франка, у якому викладений перелік основних досягнень в науковій, науково-технічній діяльності, громадському житті, творчій та спортивній діяльності, за які нараховуються додаткові бали.

За участь у громадському житті на підставі подання з відповідним обґрунтуванням щодо досягнень студентів в поточному семестрі – до 6 балів.

Максимальне значення додаткових балів становить – 10 балів.

Додаткові бали нараховуються за рішенням Стипендіальної комісії факультету. Якщо сума додаткових балів студента перевищує максимальне значення, то його додатковий бал встановлюється рівним максимальному значенню.

У випадку досягнень студентів не зазначених у цьому додатку додатковий бал може бути наданий студенту за рішенням Стипендіальної комісії факультету.

Окрім цього, підтвердження вашої активності має бути зазначено і в ЕЛЕКТРОННІЙ АНКЕТІ і в ПОДАННІ від керівника організації/наукового керівника.

Тобто, якщо студент є членом комітету і голова цього комітету зробив на нього подання, все одно НЕОБХІДНО ВКАЗУВАТИ про свою активність в АНКЕТІ

Виникли питання?

  1. Уважно перечитайте надану інформацію ще раз.
  2. Задай своє питання боту @profburo_intrel_lnu_bot

РЕЧЕНЕЦЬ: 31 травня 23:59

reg-academic-grants