Зустріч з Представником Міністерства закордонних справ України у Львові

08.01.2022 | 14:34

5 січня на факультеті міжнародних відносин відбулася зустріч декана факультету, Надзвичайного і Повноважного Посла, професора Маркіяна Мальського з Представником Міністерства закордонних справ України у Львові Андрієм Грушком.

У ході бесіди декан розповів про історію становлення дипломатичної школи у Львівському університеті, наукову діяльність факультету та особливості підготовки бакалаврів та магістрів за всіма спеціальностями галузі знань «Міжнародні відносини».

Під час зустрічі було обговорено основні напрямки співпраці факультету міжнародних відносин з Представництвом МЗС України у Львові, зокрема йшлося про організацію проходження виробничої практики та стажування студентами факультету у Представництві та дипломатичних структурах МЗС України. Було окреслено плани проведення спільних наукових та освітніх заходів і видання публікацій, присвячених актуальним проблемам міжнародних відносин.

Андрій Грушко високо оцінив внесок Львівського університету у підготовці фахівців-міжнародників та висловив готовність продовжувати активну співпрацю очолюваного ним Представництва із факультетом міжнародних відносин.