Завершення “Школи дипломата”

17.12.2022 | 17:34

16 грудня підійшла до свого завершення “Школа дипломата”, що тривала упродовж двох тижнів та під час якої учасники мали змогу збагатитися знаннями від неймовірних спікерів у різних сферах, пов’язаних з міжнародними відносинами.

Гостем останньої зустрічі став декан факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка, Надзвичайний і Повноважний Посол у Республіці Польща (2010-2014) Мальський Маркіян Зіновійович. Своє вступне слово пан Маркіян присвятив історії факультету міжнародних відносин – шляху його створення, організації навчального процесу, унікальності факультету у всеукраїнському масштабі, а також міжнародному співробітництву, що є невід’ємною складовою нашого факультету з моменту його створення.

Наступною темою, піднятою Маркіяном Зіновійовичем, стала його дипломатична служба у Республіці Польща. Учасники “Школи дипломата” дізналися про основні функції глав дипломатичних представництв закордоном, найважливіші складові оцінки роботи Надзвичайного і Повноважного Посла Міністерством закордонних справ, тонкощі комунікації з іноземними партнерами тощо. Під кінець лекції пан Маркіян подякував організаторам і учасникам “Школи дипломата” і зауважив, що найбільшою цінністю Факультету були і залишаються його успішні випускники. Далі учасникам були вручені сертифікати за успішне завершення “Школи дипломата”.

На завершення зустрічі відбувся неочікуваний подарунок від організаторів школи – майстер-клас з ораторського мистецтва пані Анни Лозової – психолога, тренера soft skills та засновниця траненігової агенції “Spectr”. Пані Анна підняла важливу тему в будь-якій публічній роботі – самопрезентацію особистості. Учасники дізнались багато корисних порад про те, як найкраще справити перше враження, впевнено говорити й комунікувати тощо.

Ми вдячні сьогоднішнім спікерам за візит, а також учасникам “Школи дипломата” за активну участь упродовж цих насичених двох тижнів. Хочемо побажати вам успіхів у майбутній професійній діяльності, а також закликаємо не забувати стежити за нашими сторінками, адже попереду ще багато неймовірних проєктів.