Викладачі факультету отримали заслужені нагороди

14.10.2024 | 13:33

11 жовтня 2024 року в Актовій залі відбулося урочисте засідання Вченої ради Львівського національного університету імені Івана Франка, присвячене відзначенню Дня Університету.

За значний внесок у розвиток освіти та науки, сумлінну працю на благо Університету і держави диплом Заслуженого професора Львівського національного університету імені Івана Франка вручено завідувачці кафедри європейських та регіональних студій, докторці історичних наук, професорці Наталії Антонюк.

Почесними грамотами Кабінету Міністрів України нагороджено професора кафедри європейських та регіональних студій, директора Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Юрія Занька та професора кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби Юрія Мороза.

Почесною грамотою Львівської державної обласної адміністрації нагороджена доцентка кафедри європейського права, керівниця Центру забезпечення якості освіти Ірина Іваночко.

Подяками Ректора та Грамотами Львівського університету нагороджені заступник декана, доцент кафедри міжнародних економічних відносин Юрій Федунь та переможці конкурсу за найкращий підручник, доцентки кафедри іноземних мов Галина Кучик та Тамара Козак.

Факультет міжнародних відносин щиро вітає своїх викладачів із заслуженими нагородами і бажає подальших великих успіхів у роботі, сповнення творчих мрій і сподівань!