Оголошення – Стажування в Посольстві України в Малайзії

10.10.2024 | 20:04

Посольство України в Малайзії має честь звернутися iз пропозицією щодо залучення студентів до проходження стажування в Посольстві України в Малайзії.

Дана можливість надається відповідно до Порядку стажування громадян з числа молоді в органах дипломатичної служби, затвердженого наказом МЗС України від 16.09.2019 № 417.

Стажування є унікальною можливістю для студентів старших курсів (починаючи з третього) або випускників, які не обіймають посад державної служби, набути практичний досвід роботи в дипломатичній сфері, підвищити свій професійний рівень та розширити розуміння міжнародних відносин i функціонування дипломатичних установ.

Основні положення організації стажування регулюються також Методичними рекомендаціями щодо проведення стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, затвердженими наказом НАДС від 28 січня 2021 р. № 17-21. Детальну інформацію про вимоги та порядок проходження стажування можна знайти на офіційному сайті Міністерства закордонних справ України за посиланням: https://mfa.gov.ua/pro-ministerstvo/stazhuvannya.

Проходження стажування в установі здійснюється на умовах повного самофінансування, наявності медичного страхування та самостійного забезпечення житлом.

Посольство України в Малайзії з радістю співпрацюватиме та надасть всю необхідну підтримку в процесі оформлення кандидатур на стажування. Водночас, звертає увагу, що надання сприяння в перетині державного кордону України не належить до компетенції Міністерства закордонних справ.

Запрошуємо студентів скористатися цією можливістю та подати заявки відповідно до встановленого Порядку.