МЗС оголошує набір відкритих вакансій на дипломатичні посади для молоді

10.10.2024 | 17:37

Сьогодні на сайті МЗС з’явилося 50 вакансій для молоді на початкові щаблі дипломатичної кар’єри: аташе та провідних спеціалістів (https://mfa.gov.ua/vacancies).

Як зазначав на зустрічі 03.10.2024 Міністр Андрій Сибіга – це унікальна можливість для тих, хто хоче розвиватися в дипломатії, захищати Україну та формувати її майбутнє на світовій арені.

Основні вимоги до кандидатів: знання двох іноземних мов та освітній рівень магістра чи бакалавра, залежно від посади. Особливо вітається знання рідкісних мов.

В МЗС України також раді бачити в команді ветеранів і ветеранок!

Принагідно хотіли би повідомити, що в другій декаді жовтня стартує чергова хвиля централізованої системи відбору кандидатів на стажування в апараті МЗС та закордонних дипломатичних установах- https://mfa.gov.ua/pro-ministerstvo/stazhuvannya

Оголошення про стажування в Міністерстві будуть розміщені на веб-сайті МЗС в розділі «Стажування» та включатимуть інформацію щодо вимог до кандидата, умов проходження стажування, орієнтовних завдань на період стажування та навичок і знань, які стажист отримає за результатами стажування, а також міститиме єдину електронну адресу internship@mfa.gov.ua, на яку кандидати мають надсилати звернення про проходження стажування разом із визначеним Порядком пакетом документів.