Всеукраїнська студентська наукова конфренція «Європейська інтеграція: виклики та перспективи»

16.05.2021 | 17:19

15 травня 2021 року у стінах Львівського національного університету імені Івана Франка відбулась Всеукраїнська студентська наукова конфренція «Європейська інтеграція: виклики та перспективи», що приурочена Дню Європи в Україні. Організатором заходу стало Профбюро факультету міжнародних відносин.

Декан факультету міжнародних відносин Маркіян Мальський привітав учасників та гостей конференції зі святом, підкреслив важливість проведення подібних заходів та розширення міжуніверситетської співпраці.

Головний організатор конференції, студент 3-го курсу факультету міжнародних відносин та представник профбюро студентів Олег Мельниченко також привітав колег з Днем Європи та висловив свої побажання щодо подальшої міжуніверситетської співпраці.

Конференція охоплювала чотири секції: «Безпековий вимір», «Право ЄС», «Економіка» та «Україна-ЄС», які одночасно проходили у головному корпусі Університету та на факультеті міжнародних відносин. За підсумками конфренції було видано збірник матеріалів.

Символічно, що саме в цей було також було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство між Профбюро та органами студентського самоврядування Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка та Факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

Дякуємо колегам за плідну співпрацю!