Відкрито набір кандидатур на відзнаку Young Diplomat Award 2023

04.11.2023 | 19:13

Young Diplomat Award 2023 – це ініціатива, покликана відзначити внесок українських молодих дипломатів(-ок) у розвиток міжнародних відносин нашої країни. Ми хочемо мотивувати талановитих лідерів(-ок) на нові звершення та сприяти поширенню інформації про їхні здобутки.

Якщо ви:

  • молодий(-а) лідер(-ка) віком від 20 до 27 років, який(-а) здійснює активну діяльність у сфері міжнародних відносин;
  • маєте успішні реалізовані кейси на міжнародній арені (проєкти, ініціативи, приклади здійснення позитивного впливу на ситуацію);
  • берете (брали) участь у міжнародних та національних подіях у складі делегацій від України;
  • сприяєте підвищенню обізнаності громадськості щодо зовнішньої політики України.

Впізнаєте себе? Це означає, що відзнака Young Diplomat Award 2023 створена саме для вас! Тож, мерщій подавайте заявку за посиланням: https://forms.gle/4zERe7tBjdLnAkDN7

Дедлайн: 15 листопада включно.

Команда організаційного комітету відбере 15 кандидатів, які будуть номіновані на відзнаку Young Diplomat Award 2023. Далі ми відкриємо публічне голосування, а експертне журі проведе оцінку досягнень кожного номінанта(-ки).

Переможець отримає іменну відзнаку “Young Diplomat 2023”, приємні подарунки та можливості подальшого розвитку у сфері молодіжної дипломатії від наших партнерів. Передбачаються також додаткові подарунки та можливості розвитку для інших претендентів на відзнаку.

Деталі шукайте на сторінці організаторів: @united_youthhh

Ініціатива Young Diplomat Award 2023 реалізується за підтримки Фонду Родини Богдана Гаврилишина та Українсько-данського молодіжного дому.