Відбувся захист магістерських робіт в рамках спільної з Вільнюським університетом програми з міжнародного та європейського права

17.01.2022 | 23:02

14 січня 2021 року відбулося засідання екзаменаційної комісії по захисту магістерських робіт в рамках спільної програми з міжнародного та європейського права між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Вільнюським університетом (Литва).

До спільної українсько-литовської комісії під головуванням проф. Вігіти Вебрайте (Vigita Vėbraitė) увійшли шестеро науковців. З українського боку членами комісії були доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри європейського права Михайло Микієвич та кандидат юридичних наук, доцент кафедри європейського права Іван Брацук.

Загалом успішно захистили наукові роботи дев’ятеро студентів. Магістерські роботи, якими керували одночасно і українські, і литовські професори, були присвячені надзвичайно актуальним питанням міжнародного та європейського права, зокрема, теорії та практики міжнародного арбітражу, відповідальності в практиці використання цифрових технологій тощо.

Студенти в процесі захисту представили свої презентації, відповіли на поставлені запитання та отримали добрі і відмінні оцінки. Відтак, молоді дослідники отримають дипломи відразу двох університетів – ЛНУ ім. Івана Франка та Вільнюського університету.

Захист відбувся англійською мовою в онлайн-форматі на платформі Microsoft Teams.