Відбулась Урочиста академія з нагоди завершення 2023-2024 навчального року у Науковому гуртку з міжнародного приватного та порівняльного права

20.06.2024 | 00:20

29 травня 2024 року відбулася Урочиста академія з нагоди завершення 2023-2024 навчального року у Науковому гуртку з міжнародного приватного та порівняльного права – це підсумкове засідання у цьому навчальному році.

Засідання було приуроченою до Міжнародного дня захисту дітей та розпочалось із вітального слова завідувача кафедри міжнародного права проф. Василя Миколайовича РЕПЕЦЬКОГО, який розповів про історію спеціалізації «Міжнародне приватне право» на кафедрі міжнародного права, відзначив важливість наукового аспекту участі студентів у роботі гуртка для їх подальшої кар’єри та побажав успіху у продовженні їх творчих пошуків та наукових досліджень.

Наукові консультанти доц. Михайло ГРАБИНСЬКИЙ та доц. Антоніна ЗУБАРЕВА дали практичні поради молодим науковцям та заохотили їх до подальшої наукової діяльності.

Також з доповідями виступили запрошені гості, практикуючі юристи, випускники кафедри міжнародного права факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка – Вікторія КРАВЧЕНКО та Олександр ГЛОТОВ.

Доцент Антоніна ЗУБАРЕВА підвела підсумки та прозвітувала про роботу гуртка:

  • Науковими консультантами призначено: доц. Вікторію МАЛИГУ, доц. Михайла ГРАБИНСЬКОГО та доц. Антоніну ЗУБАРЕВУ.
  • Модерував засідання наукового гуртка доц. Михайло ГРАБИНСЬКИЙ.
  • Участь у науковому гуртку приймали студенти 2, 3 та 4 курсів бакалаврату та 1 курсу магістратури факультету міжнародних відносин, а також – запрошені випускники кафедри міжнародного права.
  • Загалом було проведено 21 засідання. Усі 40 доповідей є анонсовані та опубліковані на сайті наукового гуртка https://pil-intrel.blogspot.com/, а також на Youtube каналі. Усі доповіді знаходяться у вільному доступі. Записи засідань можна знайти за посиланням, а прес-огляди можна прочитати за посиланням.
  • 45 студентів зареєструвались учасниками гуртка, з яких 37 подали тему та захистили доповіді цього навчального року. Кожен студент міг дослідити ту тему, яка цікавила його найбільше та обговорити актуальні питання з учасниками гуртка. Наукові консультанти радо допомагали з підготовкою.
  • Усі студенти, що захистили свої наукові роботи на гуртку цього навчального року, отримали «Диплом молодого науковця».

Окремими подяками відзначені члени організаційного комітету Наукового гуртка:

· староста гуртка Катерина Фундела,
· дизайнер афіш гуртка Єлизавета Чубук,
· фотограф гуртка Андріана Чавус,
· та кореспондент гуртка Вікторія Павлюх.

Науковий гурток з міжнародного приватного та порівняльного права – це простір для студентів, аспірантів, молодих науковців та всіх бажаючих досліджувати цікаві правові теми, питання та проблеми, а також почути думку фахівців та колег стосовно цього.

Дякуємо усім учасникам Наукового гуртка з міжнародного приватного та порівняльного права за плідну працю у 2023-2024 навчальному році.

Уже скоро відбудеться реєстрація на новий семестр, запрошуємо всіх охочих.
До зустрічі восени!

 

https://pil-intrel.blogspot.com/2024/06/2023-2024.html