Студенти Львівського Університету через плакати представили «Спільні політики ЄС»

09.05.2024 | 09:06

У квітні цього року у Львівському Університеті уже втретє в рамках проєкту в рамках реалізації проекту Модуль Жана Моне “Спільні політики ЄС: стратегії узгодження для України” (EUCPASU) проходив конкурс плакатів серед студентів. Цього річ темою була «Соціальна та когезійна політика ЄС».

Проєкт “Спільні політики ЄС: стратегії узгодження для України” реалізується у Львівському національному університеті імені Івана Франка на факультеті міжнародних відносин, факультеті журналістики та факультеті управління фінансами та бізнесу за підтримки Центру Досконалості Жана Моне “Західноукраїнський дослідницький центр європейських студій” та Інформаційного Центру ЄС у Львівському університеті.

Такі конкурси мають популяризувати інтеграційні процеси України в європейський освітній, науковий, культурний, політичний, правовий, соціальний та економічний простір. У майбутньому Україна набуде повне членство в ЄС, а активна та прогресивна молодь буде втілювати усі європейські політики в життя. тому та євроатлантичних структурах.

Цьогоріч на огляд журі було представлено 16 творчих робіт. До конкурсу долучилися студенти різних факультетів: міжнародних відносин, журналістики, географічного, економічного, юридичного, філософського, електроніки та комп’ютерних технологій, філологічного та іноземних мов.

У своїх працях автори намагалися відтворити своє бачення соціальної та когезійної політики ЄС. У роботах, які було представлено, помітно свіже бачення та неординарний підхід

Серед усіх учасників журі обрало 5 переможців.

  • 1 місце ‒ Нікіфорова Анастасія, факультет міжнародних відносин
  • 2 місце ‒ Косянчук Дарина, факультет міжнародних відносин
  • 3 місце ‒ Остимчук Анна, факультет журналістики
  • 3 місце ‒ Вовк Іван, юридичний факультет
  • Приз глядацьких симпатій ‒ Гончарук Софія, факультет міжнародних відносин

https://wurces.org/poster-competition

https://www.facebook.com/WURCES/posts/pfbid02KC78fCm5jfXWbTL1NejPLEehiHmn3MQGzHV5DQZCTPgwoo7o3ezMNP1cTRZKrDfCl