Спільна докторська програма з міжнародного права із Університетом Валенсії

24.12.2021 | 20:08

24 грудня 2021 року Ректор Львівського університету, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Мельник урочисто підписав Угоду про спільну докторську програму з міжнародного права між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Університетом Валенсії (Іспанія).

Участь у зустрічі, присвяченій підписанню угоди та обговоренню стратегічних цілей співпраці Львівського університету із іспанськими колегами, взяли також проректор з наукової роботи, академік НАН України Роман Гладишевський, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці професор Сергій Різник, декан факультету міжнародних відносин професор Маркіян Мальський і завідувач кафедри європейського права, професор Михайло Микієвич.

Докторська програма з міжнародного права продовжує програму спільних магістерських дипломів з міжнародного та європейського права з Вільнюським університетом (Литва). Координаторами програми від Львівського університету є завідувач кафедри європейського права Михайло Микієвич та професорка Університету Валенсії Пілар Позо Серрано (Pilar Pozo Serrano).

Детальніше