Оголошення – Профорієнтаційна зустріч «Кар’єра в міжнародному праві: як визначитись зі спеціалізацією?»

16.01.2019 | 15:01

– Чим підготовка та кар’єра юриста-міжнародника відрізняється від освіти та професійного шляху юриста, який спеціалізується на національному праві?

– Де можна працювати, отримавши диплом за спеціальністю «Міжнародне право»?

– Фахівці з яких міжнародно-правових питань є найбільш затребуваними на сучасному ринку праці?

– На що слід звернути особливу увагу та над чим попрацювати, щоб досягти успіху в міжнародно-правовій сфері?

– Як отримати максимум від студентських років, якщо хочеш пов’язати своє професійне життя з міжнародним правом?

– Із чого почати міжнародно-правову кар’єру та чого очікувати від роботодавців?

– У яких професіях знання міжнародного права може стати додатковою перевагою?

– Кому та для чого може знадобитися міжнародне право як друга вища освіта?

 

На ці та інші запитання ви зможете отримати відповіді під час неформальної профорієнтаційної зустрічі, організованої:

Комітетом з юридичної освітньої політики Асоціації адвокатів України

Західноукраїнським регіональним центром Української асоціації міжнародного права

Факультетом міжнародних відносин Львівського національного університету ім. І. Франка

Студією сучасного права.

 

Захід проводиться для студентів, абітурієнтів (на рівні бакалаврів, магістрів і здобувачів другої вищої освіти), дипломованих фахівців та всіх охочих, зокрема потенційних/майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Обмежень за віком і статусом немає!

 

Зустріч передбачає можливість безпосереднього спілкування з юристами, чиє професійне життя значною мірою пов’язане з міжнародним правом і які досягли вагомих успіхів у цій сфері. Свою участь у заході вже підтвердили:

 Михайло Микієвич, д.ю.н., професор, завідувач кафедри європейського права та заступник декана з наукової і навчально-виховної роботи факультету міжнародних відносин Львівського національного університету ім. І. Франка, керівник Західноукраїнського регіонального центру Української асоціації міжнародного права;

– Микола Гнатовський, к.ю.н., доцент, доцент кафедри міжнародного права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка, перший віце-президент Української асоціації міжнародного права, Президент Європейського комітету з питань запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню;

– Ольга Поєдинок, к.ю.н., адвокатка, доцентка кафедри міжнародного права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка, голова Комітету з юридичної освітньої політики та Секції міжнародного сімейного права Комітету сімейного права Асоціації адвокатів України, голова Правління Студії сучасного права, членкиня Науково-консультативної ради при Верховному Суді;

– Христина Кіт, к.ю.н., адвокатка, голова ГО «Асоціація жінок-юристок України «ЮрФем»;

– Володимир Лисик, к.ю.н., доцент, доцент кафедри міжнародного права факультету міжнародних відносин Львівського національного університету ім. І. Франка, співзасновник і директор Львівського центру міжнародного права та прав людини;

– Антон Подільчак, адвокат, керуючий партнер «Едвайс Груп»;

– Іван Городиський, к.ю.н., адвокат, керуючий партнер юридичної фірми Dexis Partners, співзасновник і член Правління Львівського центру міжнародного права та прав людини, керівник правничих проектів і Школи права Українського католицького університету.

 

Також очікується підтвердження участі інших цікавих спікерів, про яких повідомимо пізніше, тож стежте за оновленнями та оголошеннями!

 

Дата проведення: 21 січня 2019 року (понеділок)

Час проведення: 15:00 – 18:00

Місце проведення: Актова зала факультету міжнародних відносин Львівського національного університету ім. І. Франка (м. Львів, вул. Січових стрільців, 19, ауд. 205)

 

Зареєструватися для участі у заході можна до 20 січня 2019 року (включно), скориставшись Google-формою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTepiRLPC0KQyDF4VXYwm-hQgtcAkELzHXK0MsPKaRo35NpA/viewform чи надіславши відповідне повідомлення на електронну адресу: olga.poedinok@gmail.com (на цю ж адресу можна надсилати будь-які запитання, що стосуються зустрічі).

 

Участь у заході безкоштовна, проте вимагає попередньої реєстрації.