Онлайн-зустріч Надзвичайного і Повноважного Посла України в Японії Сергія Корсунського зі студентами факультету міжнародних відносин

01.11.2021 | 19:22

У понеділок, 1 листопада 2021 року, відбулася зустріч Надзвичайного і Повноважного Посла України в Японії Сергія Корсунського зі студентами факультету міжнародних відносин. Тема лекції: «Дипломатія та зовнішня політика країн регіону Східної Азії під час пандемії коронавірусу».

Декан факультету, Маркіян Мальський, привітав Посла та запросив відвідати факультет наступного року, до привітань долучилася також доцентка кафедри міжнародних відносин та дипломатичної служби Наталія Шаленна. На лекції були присутні студенти ННІМВ КНУ ім. Т. Шевченка та ФІПМВ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

Студенти мали змогу задати питання щодо специфіки політичної кон’юктури у регіоні, особливостей японської культури, також цікавилися секретами дипаломатичної служби. Один із студентів нашого факультету отримав у подарунок книгу «Як будувати відносини з країнами Азії» авторства Сергія Корсунського за найцікавіше питання, яке було задане під час лекції.