Оголошення – Презентація українського перекладу Збірника наукових праць “Нова структурна політика в умовах відкритої ринкової економіки”

16.09.2019 | 18:40

Інститут європейської інтеграції факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка запрошує на презентацію українського видання Збірника наукових праць “Нова структурна політика в умовах відкритої ринкової економіки” за редакцією вчених-економістів зі світовим ім’ям – Джастіна Їфу Ліня та Алойзи Новака.

Пропонований українському читачеві переклад збірника наукових праць відомих вчених-економістів з різних країн присвячений потребі нової структурної політики у сучасній глобальній економіці. Публікація висвітлює аналіз існуючих питань та викликів глобальної економіки та торгівлі, досліджує потреби інституційних змін та проблеми розвитку в рамках нової структурної економіки.

Презентація за участю професора Алойзи Новака відбудеться у середу 18 вересня о 16:15 в конференцзалі факультету (ауд. 205). Запрошуємо усіх зацікавлених!