«Молода дипломатія» студентів факультету міжнародних відносин Львівського університету відкрила філію у Київському університеті

11.04.2023 | 22:54

Нещодавно відбулося урочисте відкриття філії громадської організації студентів-міжнародників ЛНУ ім. Івана Франка  «Центр молода дипломатія» у Навчально-науковому інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

ГО «Центр молода дипломатія» є однією з найбільших платформ реалізації громадських проєктів активними студентами на факультеті міжнародних відносин Львівського університету, яка за своїм досвідом та масштабом не має аналогів у Східній Європі. З 1995 року вона займається всебічним розвитком майбутніх дипломатів, державників та загалом відповідальних громадян, які готові розбудовувати українське суспільство та рухатися тільки вперед.

Розширення діяльності організації на столицю України сприятиме не лише поглибленню співпраці із органами державної влади та дипломатичними представництвами провідних держав світу в Україні, а й слугуватиме промоцією Львівської дипломатичної школи та Львівського університету загалом.

Додамо, що за час діяльності «Молодої дипломатії» активна студентська молодь факультету міжнародних відносин організувала велику кількість тренінгів з неформальної освіти, зустрічей з державними діячами, конференцій тощо. Зокрема, наприкінці минулого року відбулася «Школа дипломата», учасники якої мали можливість познайомитися ближче з визначними постатями політичного, управлінського та дипломатичного життя України. Також на постійній основі діє майданчик для дискусій «VODA club», де студенти обговорюють актуальні та важливі питання на тематику міжнародних відносин.

Загалом діяльність ГО «Центр Молода Дипломатія» є невід’ємною частиною життя студентів факультету. Тому вітаємо колег з ініціативою розширення організації! Зичимо їм сил, наснаги та мотивації у всіх починаннях.

Джерело