Доцент кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби Роман Калитчак зустрівся з представниками Посольства США в Україні

02.07.2021 | 15:38

28 червня 2021 року на запрошення посольства США в Україні доцент кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби Роман Калитчак взяв участь у прийнятті, де поспілкувався з Тимчасовою повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін, із радником із питань преси, освіти та культури Волтером Браунолером та аташе з питань культури Браяном Фурманом про розвиток американських студій у Львівському національному університеті імені Івана Франка, зокрема про освітні ініціативи у сфері американознавства, діяльність Центру американських студій та подальші перспективи співпраці.

Центр американських студій (Center for American Studies) є структурним підрозділом факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка, що здійснює науково-дослідницьку, навчально-методичну та інформаційно-просвітницьку діяльність. Центр створений із метою організації та координації наукової, освітньої та інформаційної діяльності професорського-викладацького складу та студентства університету у сфері американських студій.