Додаткове фінансування для виплати академічної стипендії

26.07.2021 | 20:09

Шановні студенти!

Міністерство освіти та науки України виділило додаткове фінансування для виплати академічної стипендії. У зв’язку з цим, відповідно до Правил призначення академічної стипендії, буде переглянуто Рейтинг, що означає попереднє збільшення кількості стипендіатів в університеті з 2740 до 3019, у тому числі відмінників з 244 до 887. У відсотковому співвідношенні – з 41% до 45% (загальний відсоток стипендіатів) та з 3% до 20% (відсоток стипендіатів-відмінників).

З проєктом рейтингу можна ознайомитится на сайті Студентського відділу за посиланням: https://studviddil.lnu.edu.ua/…/2021/07/Reytynh-zmina.pdf та на сторінці студентського профкому в Телеграм.

Студенти, які мають право на соціальну стипендію, і яким згідно з Проєктом Рейтингу рекомендовано призначити академічну стипендію, можуть обрати соціальну стипендію взамін академічної стипендії. Для цього ці студенти до 10:00 28 липня 2021 року повинні подати відповідну заяву у деканат.

Внесення будь-яких інших змін до Рейтингу (i.e. збільшення/зменшення балів, наявність/відсутність академічної заборгованості, збільшення/ зменшення кількості студентів) НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ.