Угода про співпрацю між Кафедрою міжнародних економічних відносин та Факультетом європейських студій Академії прикладних наук національної економіки (Польща)

06.06.2023 | 09:25

27 травня 2023 р. у м.Кутно, Республіка Польща, було підписано Угоду про співпрацю між Кафедрою міжнародних економічних відносин Факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка та Факультетом європейських студій Академії прикладних наук національної економіки в м.Кутно. Підписана угода передбачає співробітництво в сфері освіти, спільної науково-дослідної діяльності, інноваційних технологій, культурних заходів; спільне проведення конференцій «Еколого-економічні проблеми у міжнародній торгівлі», які організовуються українською стороною що два роки; організацію спільних наукових публікацій; спільну участь у міжнародних освітніх тренінгах, програмах, проектах; участь викладачів та студентів обох навчальних закладів в міжнародних освітніх та наукових програмах і обмінах з метою реалізації академічної мобільності.

На фото: Ректор Академії проф. Славоміра БЯЛОБЛОЦКА, декан факультету європейських студій д-р габ. Надія ПАНЧАК-БЯЛОБЛОЦКА, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин проф. Ігор ГРАБИНСЬКИЙ після підписання Угоди про співпрацю.