Студенти факультету взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів “Проблеми довкілля як ключовий орієнтир сучасної світової політики”

19.02.2022 | 16:41

16 лютого 2022 року студенти факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів “Проблеми довкілля як ключовий орієнтир сучасної світової політики“, організованій за ініціативи студентів Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Тараса Шевченка. Під час конференції студенти мали можливість презентувати та захистити свої тези та взяти участь у дискусіях, обмінявшись ідеями та поглядами щодо сучасних екологічних проблем та стратегіями і переспективам їх вирішення.  

Робота конференції була поділена на декілька секцій:  

  1. Впровадження безпечних для довкілля нововведень у сучасний бізнес;
  2. Правові аспекти регулювання світової політики у сфері захисту довкілля;
  3. Особливості висвітлення проблем довкілля у ЗМІ;
  4. Екологічна стратегія окремих держав.

У кожній з них студенти нашого факультету презентували свої напрацювання. Окрім того, під час відкриття конференції учасники мали змогу поспілкуватися із народним депутатом України, заступником голови Комітету з питань екологічної політики та природокористування у ВРУ Олександром Маріковським та отримати відповіді на запитання щодо сучасного стану та перспектив вдосконалення екологічної політики в Україні. 

Радіємо, що наші студенти беруть участь у наукових подіях та гідно презентують наш факультет і бажаємо натхнення та нових звершень у нелегкій науковій справі!