Викладачі факультету міжнародних відносин взяли участь у польсько-українському науковому семінарі

22.09.2023 | 20:11

Протягом 15-17 вересня 2023 р. викладачі факультету міжнародних відносин (проф. Василь Репецький, доц. Ігор Земан, доц. Маріанна Гладиш, доц. Вікторія Малига) взяли участь у польсько-українському науковому семінарі «Стан політичної та правової інтернаціоналізації та майбутнє міжнародного правопорядку, заснованого на принципах та цінностях – мапування проблем та можливостей».

Семінар проходив у місті Жешув (Польща). З польської сторони участь у семінарі брали викладачі та студенти інституту політичних наук та міжнародних відносин та кафедри міжнародного публічного права Ягеллонського університету (проф. Бригіда Кужняк, доц. Пьотр Обач, доц. Едита Хвєй, Марцін Касперковяк, Ганна Кожонек, Якуб Клодовський).

Учасники наукового семінару виступали з доповідями, які були розподілені на 2 панельні майданчики: «Навколо розуміння міжнародного порядку заснованого на принципах та цінностях» та виклики пов’язані з його вивченням», «Право, політика, цінності, війна та міжнародний порядок – в пошуку наукових розв’язок».