День відкритих дверей на факультеті міжнародних відносин

07.05.2023 | 20:19

У суботу 6 травня 2023 року на факультеті міжнародних відносин відбувся День відкритих дверей. Зустріч відбувалася у змішаному форматі. На зустрічі були присутні абітурієнти з різних областей України.

Абітурієнтів привітав декан факультету проф.Маркіян Мальський. Заступник декана факультету доц.Ігор Бик ознайомив студентів з історією факультету, розповів про особливості навчання та можливості працевлаштування випускників факультету та зупинився на деяких питання вступу на факультет. Заступник декана факультету, завідувач кафедри європейського права проф.Михайло Микієвич розповів про спеціальність Міжнародне право, а також зупинився на питаннях виховної роботи на факультеті та умовами проживання в гуртожитках університету.

Завідувач кафедр міжнародних комунікації та цифрової дипломатії доц.Роман Вовк та завідувач кафедри міжнародної безпеки та стратегічних студій доц.Олександр Кучик розказали абітурієнтам про навчання на освітніх програмах Міжнародна інформація та Міжнародна безпеки та безпековий менеджмент.

Голова профбюро студентів факультету Анастасія Заячук та голова студентського уряду Анатолій Пархомчук розповіли про роботу студентських органзіацій на факультеті та поділилися досвідом студентського життя та враженням від навчання на факультеті. Керівники факультету і студентських організацій  відповіли на питання присутніх. 

Презентація до Дня відкритих дверей