Делегація факультету взяла участь у роботі Вроцлавського безпекового форуму

10.12.2023 | 23:08

Факультет міжнародних відносин Львівського університету та Центр міжнародної безпеки та партнерства виступили співорганізаторами Вроцлавського безпекового форуму, який відбувся 5–6 грудня 2023 року. Провідною темою форуму є «Стратегія військової та цивільної співпраці НАТО та ЄС у посткримську еру». У роботі Форуму взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол України, декан факультету міжнародних відносин, професор Маркіян Мальський, завідувач кафедри міжнародної безпеки та стратегічних студій, доцент Олександр Кучик, доцентка кафедри міжнародної безпеки та стратегічних студій Маріанна Гладиш, доцент кафедри іноземних мов факультету міжнародних відносин Галина Кучик.

Відкриття Форуму відбулося за участі керівника Департаменту публічної дипломатії НАТО та Секретаріату  Європейської комісії у Вроцлаві, Генерального Консула України у Вроцлаві Юрія Токара та керівництва Вроцлавського університету. Після панельної дискусії учасники Форуму продовжили роботу в тематичних секціях. Форум проводився у змішаному форматі, що відкрило можливості залучення науковців та експертів з багатьох країн.

Робота під час Форуму дала змогу розширити коло співпраці з представниками академічного середовища різних країн, налагодити нові контакти та узгодити плани щодо подальшого поглиблення співпраці у сфері спільних освітніх та дослідницьких програм.