Маркіяна Мальського обрано до складу Ради Директорів Асоціації Зовнішньої Політики

29.05.2015 | 22:11

26 травня 2015 року у м. Києві відбулось І-е засідання Ради Директорів Асоціації Зовнішньої Політики, членами якої є українські дипломати, що мають ранг Надзвичайного і Повноважного Посла.

Основною метою Асоціації є створення можливостей для інтерактивної взаємодії представників громадянського суспільства та експертного середовища з державними структурами в процесі визначення вектору зовнішньої політики України, прийняття важливих зовнішньополітичних рішень в інтересах усього українського суспільства, активізація публічної дипломатії, використання інтелектуального ресурсу членів Асоціації для організації і проведення незалежних досліджень з широкого кола питань міжнародного життя, а також аналізу та прогнозування глобальних та регіональних міжнародних політичних процесів.

Членом Ради Директорів Асоціації обрано завідувача кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка, професора, Надзвичайного і Повноважного Посла України Маркіяна Мальського.