Спеціальна сесія ЄВІ відбудеться 19 вересня 2020 року

08.08.2020 | 00:20

Для вступників у магістратуру, які не змогли з тих чи інших причин скласти чи бажають перескласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, третю сесію перенесуть на 19 вересня. Відповідний наказ МОН опублікований сьогодні, 6 серпня 2020 року.

Таке рішення дає шанс вступникам на магістратуру, які не мали можливості взяти участь в основній та додатковій сесіях або не склали їх, все ж таки вступити до ЗВО до початку осіннього призову.

Важливо: як і минулого року, результати третьої сесії ЄВІ можна буде використати для вступу лише на контракт. Третя сесія – платна, вартість окремо визначатиме Український центр оцінювання якості освіти. Реєстрація на третю сесію триватиме з 17 до 25 серпня, а сам іспит відбудеться 19 вересня. Пункти проведення ЄВІ створять у 9 містах – Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Києві, Львові, Слов’янську, Одесі, Херсоні, Харкові.

Реєстрація на третю сесію ЄВІ відбуватиметься за таким самим алгоритмом, що і на основну сесію. Важливо, що перед цим вступникам обов’язково необхідно уточнити, чи передбачені Правилами прийому обраного ЗВО додаткові строки прийому заяв, конкурсного відбору та зарахування в магістратуру.

https://mon.gov.ua/ua/news/specialna-sesiya-yevi-vidbudetsya-ranishe-19-veresnya-2020-roku