Зустріч з Ростиславом Тістиком в рамках “Школи дипломата”

15.12.2022 | 18:49

Триває довгоочікуваний другий тиждень «Школи дипломата», перший день якого подарував усім учасникам незабутні враження та емоції. Наступним спікером, 15 грудня, став Тістик Ростислав Ярославович – український політик, народний депутат України 9-го скликання.

Студентам надзвичайно цікаво було почути про усі тонкощі та специфіку його роботи, а ще він поділився з майбутніми колегами досвідом та політичною майстерністю. Зустріч була сповнена щирістю і теплом, адже Тістик Ростислав – випускник нашого факультету, який є ініціатором та головою Міжфракційного об’єднання «Випускники Франка».

Побесідували про вагомість української мови, яка за словами спікера є єдиною державною мовою, якою потрібно користуватися у всіх суспільних сферах, зокрема у вищих навчальних закладах; можливість співпраці молодого покоління із досвідченими політиками; різні аспекти сучасного міжнародного середовища; важливість підтримки та зусиль для забезпечення єдності і згуртованості, де студенти дізнались багато про благодійність, в тому числі і про центр підтримки 125 окремої бригади ТРО ЗСУ, координатором якого є наш спікер. Пан Ростислав, відповідаючи на усі питання, змотивував учасників і побажав кожному наснаги та терпіння в навчанні, щоб досягнути успіху.

“Молода дипломатія” дякує Ростиславу Ярославовичу за його працю на політичному фронті, бажанню приділити свій час молодому поколінню, яке хоче розвинути світогляд та вміння у дипломатичній сфері.