Студенти факультету міжнародних відносин долучилися до святкувань Днів Еразмусу 2021 в Україні

18.10.2021 | 10:51

14-16 жовтня 2021 року ЛНУ ім. Франка відзначав Дні Еразмусу – міжнародної програми обміну, яка змінює життя тисяч молодих людей по всьому світу, і, зокрема, студентів Львівського національного університету імені Івана Франка. Цього року понад 5 000 онлайн-заходів проведено у різних куточках нашої планети в рамках усесвітньої ініціативи #ErasmusDays 2021. Мета – презентація проєктів і досягнутих результатів, набутого досвіду, успішних історій та практик програми Європейського Союзу Еразмус+.

В рамках святкувань окремим студентам факультету міжнародних відносин, які брали участь в програмі представники ВМЗ вручили подарунки із символікою Університету та програми Еразмус+. Крім того, Відділ міжнародних зв’язків спільно з «Вісником» Студентської Ради факультету міжнародних відносин підготували цікавий випуск, присвячений Дням Еразмусу-2021.

У ньому ми поділились досвідом закордонного навчання цьогорічних випускників програми, а також підготували для вас цікаві інтерв’ю з еразмусівцями, які навчалася в рамках Еразмусу в попередні роки. Тут кожен охочий може знайти відповіді на найпоширеніші питання щодо програми Еразмус+ «з перших вуст» учасників проєкту з різних факультетів Університету.

Запрошуємо до прочитання!
https://international.lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2021/10/visnyk_ifnul_erasmus_days_2021.pdf

#ErasmusDays #ErasmusUA