Студентів факультету міжнародних відносин відзначили обласними преміями імені В’ячеслава Чорновола

24.11.2021 | 20:06

24 листопада 2021 року у стінах Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося нагородження студентів Львівщини обласними преміями імені В’ячеслава Чорновола.

За активну життєву і громадську позицію та особистий внесок у розвиток української науки дипломи були вручені студентам факультету міжнародних відносин, зокрема Анісовій Катерині (4 курс, міжнародні відносини), Дикій Богдані (4 курс, міжнародні економічні відносини) та Колесніку Михайлу (3 курс, міжнародне право).

Окрім цього, преміями Студентського уряду ЛНУ ім. Івана Франка було нагороджено Паску Юлію (4 курс, міжнародне право), Ковач Анастасію (4 курс, міжнародні відносини) і Шайду Софію (2 курс, міжнародні економічні відносини), а також нагородою Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України відзначили Балду Марту та Мельниченка Олега.

Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада щорічно призначають премії обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ та закладів вищої освіти (університетів, академій, інститутів) Львівської області, зокрема і молодим ученим і дослідникам за наукові досягнення з метою підтримки і стимулювання проведення ними наукових досліджень в галузях природничих, технічних, гуманітарних і соціально-економічних наук, які сприяють соціально-економічним перетворенням у регіоні.