Програма “Leopolis for Future 2023” для студентів ЛНУ ім. Франка

17.02.2023 | 13:39

Програма «Leopolis for Future» за підтримки польського фонду «Leopolis for Future» проводить набір серед студентів ЛНУ ім. Франка для проходження оплачуваного професійного стажування в липні-серпні 2023 року у відомих польських фірмах та установах.

Кожного року в рамках програми стажування «Leopolis for Future» 25 найкращих українських студентів, що навчаються в Львівському національному університеті імені Івана Франка, Львівській політехніці та Українському католицькому університеті, проходять стажування в польських фірмах та установах, метою якого є продемонструвати кращі практики та розв’язання організаційних, правових і соціальних проблем у сфері бізнес-операцій та самоврядування. Завдяки набутому досвіду в Польщі стажисти стануть елітою молодих людей, які відкриті до змін та розвитку у Львові.

Відповідно до умов проєкту студенти II та III курсів (бакалаври) та студенти І курсу магістратури ЛНУ імені Івана Франка мають можливість пройти стажування у наступних польських фірмах та установах впродовж одного-двох місяців у липні-серпні 2023 р.

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:
– бути студентом (кою) ЛНУ імені Івана Франка. УВАГА! Наявні обмеження для виїзду за кордон в умовах оголошеного воєнного стану в Україні для осіб чоловічої статі віком від 18 до 60 років;
– володіти англійською мовою не нижче рівня В2 або польською мовою не нижче рівня B1.

Для участі у конкурсі стидентам необхідно до 11 березня 2023 року (включно) надіслати до Відділу міжнародних зв’язків Університету (вул. Університетська, 1, ауд. 209) такі документи АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ:

● Резюме/CV (формат Europass);
● Мотиваційний лист (необхідно обов’язково вказати інституцію чи установу, де студент має намір проходити стажування, максимальний обсяг – 1 стор. формату А4). Просимо ознайомитись із додатковим переліком приймаючих установ, інституцій та корпорацій: https://international.lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2023/02/Leopolis_for_Future_2023_Profiles.pdf
Згода на обробку персональних даних (Statement of the consent to the processing of personal data for recruitment purposes).

Всі документи необхідно надіслати (скановані копії по порядку згідно вимог одним файлом у форматі PDF, максимальний розмір – 15 Мб) на електронну скриньку: ifnul.erasmusplus@gmail.com.

У полі електронного листа Subject та в назві pdf-файлу обов’язково треба вказати назву програми, прізвище претендента та назву фірми (зразок – Leopolis_Petrenko_KPMG). Будь-які документи, надіслані після вказаного терміну та листи, які матимуть в темі листа іншу назву не будуть прийняті до розгляду.

Відбір відбуватиметься в три етапи:
1. Внутрішній відбір аплікацій;
2. Онлайн-співбесіда з координаторами програми (12-17 березня 2023 року);
3. Фінальна онлайн-співбесіда (23-24 березня 2023 року).

Офіційна сторінка проєкту: http://leopolisforfuture.org/en/about-us/

Додаткова інформація: Відеосюжет про програму від FRANKOTV